HEM

* Ä *

I VÄNTAN
PÅ VENDELA

FÖRLOSSNINGEN

FÖRSTA DAGARNA

PÅKLÄDNINGEN

BEGRAVNINGEN

TIDEN EFTERÅT

TACK

* L *

TANKAR TILL VENDELA

HÖGTIDER

* S *

VENDELAS NAMN

STJÄRNTECKEN

MÅNADSSTENAR

* K *

HANTERA SORG

BEMÖTA SORG

FÖRENINGAR

ARTIKLAR

ORDLISTA

BOKTIPS

* A *

FOTON

BILDER

GRAFIK

E-KORT

* D *

DIKTER

KLOKA ORD

ÄNGLAORD

SÅNGTEXTER

MUSIKTIPS

* E *

GRAVPYSSEL

ÄNGLAPYSSEL

MINNESSAKER

* Ä *

ÄNGLAVÄNNER

MINNESDAGAR

* N *

BARNLÄNGTAN

GRAVID IGEN

BARN IGEN

LILLASYSTER VILDA

LILLASYSTER VEGA I HIMLEN

* G *

ÄNGLARINGEN

ÄNGLAFORUM

* E *

LÄNKAR

GÄSTBOK

* L *

ZOIELI

   

 

 

VARMT VÄLKOMMEN TILL ÄNGLAFORUM!

Här kan du läsa om de fristående och slutna msn-grupperna för oss som mist barn och om hur man blir medlem. Det enda som behövs för att gå med är en e-mailadress och man kan vara anonym, passiv eller aktiv medlem. Det går att vara med i flera msn-grupper samtidigt.

Nu är vi ca 700 medlemmar sammanlagt i de olika Änglaforumen!

Du kommer till respektive forum genom att klicka på de olika rubrikerna. Om du inte är medlem, så kommer en sida upp där du enkelt kan ansöka om medlemskap. Glöm inte att skriva en kort presentation av dig själv i ansökan.

Redan medlem och vill växla mellan dina grupper som du är medlem i? Om du är inloggad så kika uppe i högra hörnet på websidan och välj Mina Grupper.

Varmt välkommen!

 

NYHET!

ÄNGEL I FAMILJEN

Ängel i familjen är ett nytt slutet forum för oss som mist barn och som har barn sedan innan eller som fått barn igen. Här kan vi diskutera familjeliv, vardag, syskon, föräldraskap, dagis, skola, barnkalas, sorg, glädje oavsett hur lång tid det gått sedan vi mist barn.

Det nya forumet tillkom på begäran, då Vi som väntar barn eller som fått syskon till en ängel har stort fokus på graviditeter och det behövdes ett forum till för diskussioner om familjelivet m.m.

Det nya forumet har fått många nya medlemmar på kort tid och verkar fylla ett stort behov. Varmt välkommen du också!

Elisabeth med *Vendela*, Vilda
och *Vega*, maj 2007

 


VI SOM HAR EN ÄNGEL maj 2003

Detta är en sluten msn-grupp för oss som förlorat ett litet barn i magen eller strax efteråt. Vi som har en liten ängel där uppe som väntar på oss. Här kan du chatta, skriva, läsa, lägga in foton m.m. Här skrivs inget om syskonlängtan eller nya graviditeter av hänsyn till alla nydrabbade eller de som ej vill eller kan få barn igen.

(Har du mist äldre barn rekommenderas Vi som mist barn mitt i livet.)

http://groups.msn.com/u27sbjnoe6fp6gu6sooops07r0


VI SOM LÄNGTAR EFTER SYSKON TILL VÅRA SMÅ ÄNGLAR oktober 2003

Detta är en sluten msn-grupp för oss som har mist barn och som vill, har eller haft svårt eller ej kan få ett syskon. Vad som upplevs som svårt att få ett syskon är individuellt och här är alla välkomna oavsett antal månaders försök eller orsaker. Även nu gravida eller de som äntligen fått syskon är välkomna. Denna grupp är till för att dela erfarenheter och information, chatta, skriva av sig och framför allt stötta varandra!

http://groups.msn.com/ViSomLangtarEfterSyskonTillVaraSmaAnglar


VI SOM VÄNTAR BARN ELLER FÅTT SYSKON TILL EN ÄNGEL oktober 2003

Att vänta barn igen, efter att ha förlorat ett barn eller flera, är en resa fylld med både glädje och oro. Det kan vara svårt att få plats med sin oro under graviditeten på andra diskussionsforum med lyckligt blivande mammor. Det är också genom att se syskonen växa upp, som man också ser allt man gått miste om. Det kan också vara svårt att inte alltid kunna prata fritt, om sitt saknade barn och dess syskon samtidigt. I denna slutna msn-grupp möts alla vi som väntar barn igen eller som redan har fått syskon. Här kan vi stötta och följa varandra!

http://groups.msn.com/ViSomVantarBarnEllerFattSyskonTillEnAngel


ÄNGEL I FAMILJEN juni 2006

Ängel i familjen är en sluten msn-grupp för oss som mist barn och som har barn sedan innan eller som fått barn igen. Här kan vi diskutera familjeliv, vardag, syskon, föräldraskap, dagis, skola, barnkalas, sorg, glädje oavsett hur lång tid det gått sedan vi mist barn. Namnet på forumet är inspirerat av boken "Att leva med en ängel i familjen - ett livslångt möte och lärande" av Eva Bergman och Ursula Nyman.

http://groups.msn.com/angelifamiljen


ÄNGLAR SOM INTE KUNDE STANNA HOS OSS februari 2004

Detta är en sluten msn-grupp för föräldrar som varit tvungna att ta det svåra beslutet att avbryta graviditeten av olika skäl. Här finns värme, erfarenheter, stöd och omtanke.

http://groups.msn.com/anglar


VI SOM MIST TVILLINGAR november 2004

Det här är en sluten msn-grupp för tvilling- eller trillingföräldrar. Här kan vi samlas och dela råd och få stöd av varandra oavsett om vi mist en eller båda eller alla av våra älskade tvillingar eller trillingar. Gruppens sida är också tänkt att samla information främst om TvillingTransfusionsSyndrom, men även information som är nyttig för oss alla oavsett hur vi miste våra barn.

http://groups.msn.com/ViSomMistTvillingar


VI SOM MIST BARN MITT I LIVET mars 2005

En sluten msn-grupp för oss som mist barn mitt i livet. Sjukdom, olycka eller självmord... här kan vi prata och stötta varandra oavsett när och hur vi miste våra barn. Våra barn är kärleken och glädjen. Det är saknaden som är sorgen.

(Om du mist ett barn i magen eller strax efter, rekommenderas forumet Vi som har en ängel)

http://groups.msn.com/Visommistbarnmittilivet


PAPPOR SOM MIST BARN oktober 2005

En sluten msn-grupp för oss pappor som har mist barn i olika åldrar. Här kan vi skriva, lägga in bilder, chatta, ge och få stöd och framför allt få kontakt med andra drabbade pappor. Tipsa gärna andra pappor om detta forumet!

http://groups.msn.com/PapporSomMistBarn


VI SOM MIST SYSKON oktober 2005

En sluten msn-grupp för oss som har mist syskon i olika åldrar. Här kan vi ge och få stöd, skriva, publicera foton, chatta m.m.

http://groups.msn.com/ViSomMistSyskon


ANHÖRIGFORUM oktober 2005

Anhörigforum är en sluten msn-grupp för oss anhöriga, vänner och bekanta till de som mist sina barn. Här kan vi ge och få råd och stöd i vår situation. Det kan vara svårt att sörja och stödja på samma gång.

Har du själv mist barn, så får du gärna rekommendera detta forum för dina anhöriga.

http://groups.msn.com/AnhorigforumSlutet forum - Många är medlemmar i öppna forum för oss som mist barn på internet och är samtidigt medlem i ett eller flera Änglaforum. Alla Änglaforum är slutna, vilket innebär att bara medlemmar kan se och skriva i forumen. Det kan kännas skönt och tryggt att veta att det man skriver inte kan läsa av vem som helst vid så känsliga ämnen som sorg och saknad...

Änglar - Änglar, änglabarn, Änglaforum... Nej, man måste inte tro på änglar eller föreställa sig sitt saknade barn som en ängel. Orden änglabarn, änglasyskon, änglaföräldrar använder många som mist barn för att det har blivit ett begrepp och de flesta vet vad man pratar om. Det finns ju egentligen inga riktiga ord som kort beskriver att man är förälder till ett barn som ej lever längre. Svårt är det att mista sitt barn och svårt är det även att hitta orden...

Aktivitetsnivån - Aktiviteten i de olika grupperna skiftar beroende på ämne och medlemsantal. De forum som funnits längst har av naturliga skäl högst aktivitet. De mest aktiva forumen för närvarande är Vi som har en ängel, Vi som längtar efter syskon till våra små änglar, Vi som väntar eller fått syskon till en ängel och Ängel i familjen. Bli gärna medlem i flera av forumen och bläddra enkelt genom forumens olika hemsidor när du har loggat in.

Varmt välkommen som medlem!

Elisabeth med *Vendela*, Vilda och *Vega*
webmaster och värd/vicevärd i Änglaforumen

 Länka gärna till Änglaforum så att fler behövande kan hitta oss.
Använd gärna denna banner och länka den till http://hem.passagen.se/anglaforum

Upp

 

 

   

 

 

 
 
 

 

¤ ¤ ¤
¤ Bokmärk denna sida. ¤ online ¤

© Copyright www.zoieli.se - All rights reserved.