HEM

* S *

LÄNGTAN

VÄNTAN

BESKEDET

FÖRLOSSNINGEN

* O *

MINNESSTUND

URNSÄTTNING

TIDEN EFTERÅT

TACK

* M*

TANKAR
TILL VEGA

HÖGTIDER

NAMNEN

* N *

FOTON

GRAFIK

* A *

VENDELA
I HIMLEN

VILDA

* I *

ÄNGLARINGEN

ÄNGLAFORUM

* R *

LÄNKAR

GÄSTBOK

* O *

ZOIELI

   

 

Pergotime och bokat tid till IVF

Under juli och augusti så åt jag två dubbla kurer med Pergotime. Pergotime stimulerar ägglossningarna. Första omgången lyckades jag inte ens få ägglossning. Andra omgången kändes det som om det verkade, men det blev tyvärr ingenting.

Biverkningar kan man få och som vanligt i mitt fall så blir jag nedstämd av hormonbehandlingar. I sommar har jag varit trött och delvis handlingsförlamad känns det som. Jag visste redan innan att det bara skulle bli två kurer och jag visste biverkningarna som kunde bli innan. Det kändes då överkomligt att gå igenom detta, då det var tidsbegränsat och att vi snart tänkte göra ivf. Peter kanske är av en annan åsikt ;-) Han har nog blivit överallergisk mot mitt humör och orden ägglossning, nu måste vi o.s.v.

Så fort Fertilitetscentrum öppnade efter semesterstängningen, så ringde jag men det var svårt att komma fram. Istället åkte jag dit och fick bokat tid för första läkarbesöket 7 september. Eftersom vi redan har ett levande barn, så är vi hänvisade till den privata sjukvården om vi vill göra ivf. Landstinget tar ej emot oss. Förutom kostnaden, så är det guld värt att få slippa Landstingets köer till allting. I barnlängtan är det oerhört viktigt att få slippa vänta för länge, för det avgör så mycket hur man mår. 7 september är ju snart!

Det ska bli så skönt att få gjort dessa 3 ivf-försöken för att sedan kunna gå vidare i livet, oavsett om det blev barn igen eller inte. Tusen miljoner tack till mina gulliga föräldrar som hjälper oss med kostnaden. De har stöttat oss i vått och torrt och jag är så tacksam över att de finns!

Mamma Elisabeth, augusti 2006

 

<< Längtan >>

   

 

 

 

 

 

 

¤ ¤ ¤
¤ Bokmärk denna sida. ¤ online ¤

© Copyright www.zoieli.se - All rights reserved.