HEM

* S *

LÄNGTAN

VÄNTAN

BESKEDET

FÖRLOSSNINGEN

* O *

MINNESSTUND

URNSÄTTNING

TIDEN EFTERÅT

TACK

* M*

TANKAR
TILL VEGA

HÖGTIDER

NAMNEN

* N *

FOTON

GRAFIK

* A *

VENDELA
I HIMLEN

VILDA

* I *

ÄNGLARINGEN

ÄNGLAFORUM

* R *

LÄNKAR

GÄSTBOK

* O *

ZOIELI

   

 

Andra provrörsbefruktningen lyckades!

13 februari fick jag tillbaka ett befruktat ägg som odlats i 5 dagar, en s.k. blastocyst. Laboratoriekvinnan visade mig på en monitor precis hur den såg ut och sa att det var ett mycket vackert exemplar som jag fick tillbaka.

1 mars var det äntligen testdag för att se om ivf nr 2 hade tagit sig. Jag kände mig bara gravid i en dag efter äggåterinsättningen, så jag var helt hundra på att testet skulle visa negativt. Förra ivf:en kände jag mig gravid i en vecka efteråt och visste innan att det skulle bli negativt.

Döm om min förvåning, men det visade sig positivt! Testade två dagar i rad för säkerhets skull.

Jag har redan känt av foglossningar och spytt ett antal gånger. Det underlättar inte att ha hosta och graviditetsillamående samtidigt... Foglossningarna började v.12 med Vendela, v.8 med Vilda och nu redan i v.6. Flera arbetskollegor har säkert trott att jag har varit gravid länge innan, då jag blev lite överstimulerad under ivf:en och har haft en jättestor mage som biverkning.

Äggåterinsättningen var 13 februari och när man räknar ut beräknad förlossningsdag är det väl det datumet jag får gå efter som förmodad ägglossning gissar jag. Jag vet inte hur dem räknar när ägget redan var 5 dagar gammalt. Om det håller i sig så blir det kanske i slutet av oktober eller i början av november 2007?

Snälla håll tummarna för att det ska gå vägen hela vägen!


Mamma Elisabeth med *Vendela*, Vilda och den lilla vackra mars 2007


 

<< Längtan

 

   

 

 

 

 

 

 

¤ ¤ ¤
¤ Bokmärk denna sida. ¤ online ¤

© Copyright www.zoieli.se - All rights reserved.