VÄLKOMMEN!

 

VILLE Nils Larsson

8 augusti 2008 kl.14.41

51 cm - 3985 g

 

Lillebror VILLE är här!

Förlossningen blev igångsatt 7 augusti men ingenting hände på hela dagen. Morgonen och förmiddagen 8 augusti hände ingenting heller men kl.13.20 så gick det att ta hål på fosterhinnorna så att fostervattnet gick. Efter det så hände allt med raketfart! Kl.13.30 kommer värkarna igång och kl.14.41 på självaste lyckodagen 080808 är han född!

Det gick fort på slutet, men ut kom en levande, skrikande bebis som fick ligga på mammas bröst och pappa fick klippa navelsträngen för första gången. Våra drömmar gick i uppfyllelse den här gången. Ville är väldigt lik storasyster *Vendela* i utseendet och storasyster Vilda är jättestolt över sin lillebror som hon ska pussa och klappa så fort hon kommer åt.

Det finns tyvärr ingen möjlighet för mig att fortsätta med ytterligare en hemsida för Ville nu när graviditetshemsidan gjort sitt. Ville har varit sjuk nästan hela tiden då Vilda drar hem dagisbaciller med allt vad det innebär, jag själv kämpar med segdragna foglossningar och Ville äter fortfarande minst två gånger per natt... Jag kommer inte ihåg när jag sist sov en hel natt och har fått inse att min ork och tid inte räcker till. Dock försöker jag skriva lite då och då i familjens blogg och givetvis så njuter jag så mycket jag kan av mina efterlängtade mirakel Vilda och Ville!

Jag vill säga tusen tack för all stöttning under graviditeten och alla gratulationer i gästbok, sms, mail m.m. Det värmer oerhört och alla inlägg, mail och hälsningar är sparade både i min dator och i mitt hjärta för alltid!

Elisabeth med *Vendela*, Vilda, *Vega* och Ville

 

 

   

 

 

 

 

 

¤ ¤ ¤
¤ Bokmärk denna sida. ¤ online ¤

 

 Lilypie 1st Birthday Ticker

© Copyright www.zoieli.se - All rights reserved.